© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Παράθυρα και φεγγίτες στα Στροφάδια







Με τα ζακυνθινά νησάκια των Στροφάδων έχουμε ασχοληθεί και άλλες φορές από αυτό εδώ το ηλεκτρονικό πολυπεριοδικό μας. Έχουμε πραγματοποιήσει περιήγηση στο μεγαλύτερο από τα δύο, θαυμάσαμε πρωινές ανταύγειες πάνω από τα νησιά, συναντήσαμε τον μοναδικό εκεί Ασκητή, μπήκαμε στο μοναδικό δάσος των Κέδρων, παραμονέψαμε το δωμάτιο με τους άλλους Καθρέφτες κι ευλαβικά συμμετείχαμε στην πανευφρόσυνη εορτή της Μεταμόρφωσης.

Σήμερα δημοσιεύουμε κάποια ομιλούντα παράθυρα από τον ευλογημένο εκείνον τόπο, φεγγίτες από το εκεί αγέρωχο (αν και σεισμοπαθές) Καστρομονάστηρο των Παλαιολόγων, απ' όπου το Φως, αδαπάνητο και κυριαρχικό (ως άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος που ονομάζεται Ιστορία), μπαινοβγαίνει αιώνες τώρα, γνωρίζοντας απέξω και ανακατωτά τις ίντριγκες και τα τσαλίμια του Απείρου.

2 σχόλια:

kiki είπε...

Αυτές οι φωτό είναι ιδανικές για το μπλογκ παράθυρα!

P. Kapodistrias είπε...

Με χαρά μου να φιλοξενηθούν κι εκεί. Άλλωστε, εκείνο το μπλογκ των Παραθύρων είναι πρωτοπόρο στο είδος!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails