© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Στα "Χάρτινα Ταξίδια" η Ελένη Γούναρη

Μια πολύ ενδιαφέρουσα -ως φαίνεται- Έκθεση Κολάζ της Εικαστικής Ομάδας Just 5, με τίτλο "Χάρτινα Ταξίδια" ανοίγει τις πύλες της για το κοινό από την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008 έως και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009 στον πολυχώρο Συνάντησης Ανατολής - Δύσης Αγγέλων Βήμα.

Ξέχωρα από την αυτονόητη αξία της Έκθεσης (όπως και κάθε εικαστικού δρώμενου) εμείς στρέφουμε ιδιαίτατα την προσοχή μας, μια και στην Ομάδα Just 5 ανήκει η καλή Ζακυνθινή ζωγράφος Ελένη Γούναρη (στη φωτό, έργο της από εκεί), για την οποίαν έχουμε ήδη κάμει αφιέρωμα στο πολυπεριοδικό μας. Θυμηθείτε το, κάνοντας κλικ εδώ.
Τα άλλα μέλη της Ομάδας είναι ο Άγγελος Κυρούδης, η Γεύσω Παπαδάκη, η Βάσω Τσόνογλου και ο Στέλιος Χριστοφιλάκης.

Πώς προέκυψαν όμως οι Just 5; Αξίζει ν' αφήσουμε τους ίδιους να αυτοσυστηθούν:

«Τα έργα μας βρέθηκαν στις διεθνείς εκθέσεις κολάζ και καλλιτεχνικού βιβλίου που οργανώθηκαν στη Λιθουανία τα τελευταία χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσα από τις σελίδες των καταλόγων αυτών των εκθέσεων, ενώ η διάθεσή μας να λειτουργήσουμε ως ομάδα, εκφράστηκε με αμεσότητα και ενθουσιασμό από την πρώτη μας συνάντηση στην Αθήνα. Εκθέτουμε για πρώτη φορά, ως Εικαστική Ομάδα "Just 5" τις δημιουργικές μας αναζητήσεις, καταθέτοντας τις προθέσεις - θέσεις -φιλοδοξίες για περαιτέρω συνεργασίες, επικοινωνίες και κοινές πορείες με κάθε εικαστική έκφραση που τροφοδοτείται, από το συγκεκριμένο εκρηκτικό μείγμα σκέψης - χαρτιού».

Ορισμένα χρηστικά στοιχεία για την Έκθεση:
Εγκαίνια, την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, ώρα 7.30 τοι βράδυ. Ημέρες και ώρες εκθεσιακού χώρου : Καθημερινά, από 6 μέχρι 10 το βράδυ. Θέατρο "Αγγέλων Βήμα": Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια. Τηλέφωνο : 210-5242211-3.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Λένα, πάντα επιτυχίες και δημιουργικές συνεργασίες. Θα ήταν ωραία ιδέα να φιλοξενηθεί η έκθεσή σας και στη Ζάκυνθο. Η εικαστική σας έκφραση θα μπορούσε να μας ανεβάσει πιο ψηλά και το έχουμε τόσο ανάγκη………………

Ανώνυμος είπε...

σύγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον. ευχαριστώ για τις πληροφορίες

kiki είπε...

Καλή επιτυχία ευχόμαστε!

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Καλή επιτυχία στην Έκθεση. Θα ήταν καλό να τη βλέπαμε ηλεκτρονικά αν μπορούσε να γίνει.. Λέτε?

P. Kapodistrias είπε...

@ Μαρία Νεονάκη,

Έχεις ωραίες ιδέες, αλλά δυσεφάρμοστες στη σύγχρονη αποπροσανατολισμένη Ζάκυνθο...

P. Kapodistrias είπε...

@ Ευάγγελε,

Κι εγώ έτσι πιστεύω! Στο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ λοιπόν!

Καληνύχτα σου!

P. Kapodistrias είπε...

@ Κική,

Όλοι με μια φωνή!

P. Kapodistrias είπε...

@ Αριάδνη,

Για το ηλεκτρονικά μάλλον δύσκολο...

Καλή της επιτυχία!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails